Цени в Семеен хотел „Берлин Бийч“

Цени на една нощувка в лева на базата на BB - bed and breakfast

Настаняване 01.05-31.05
16.09-30.09
01.06-30.06
01.09-15.09
01.07-31.08
Двойна стая 124 BGN 156 BGN 196 BGN
Тройна стая 148 BGN 195 BGN 250 BGN
Двойна делукс 160 BGN 210 BGN 260 BGN
Апартамент/2+2/ 160 BGN 210 BGN 280 BGN

!!! Делнична оферта !!!

За дните от понеделник до четвъртък: 20% отстъпка през месеците Юли и Август.

Цените в периода от 01.05.2023 г. до 30.09.2023 са на база Bed and Breakfast (BB) - нощувка със закуска, на помещение, на ден, в лева, с включен 9% ДДС, туристически данък и застраховка.
За стая с гледка море се заплаща допълнително 10 лева


Доплащане за единична стая - 50% от цената на легло в двойна стая /единични стаи не се предоставят във висок сезон/

Намаления за деца: Деца до 12 години се настаняват безплатнио и не ползват услуги

Възрастен на допълнително легло плаща 80% от цената на легло в двойна стая

В цената е включено ползването на басейна и шезлонгите
Цената включва ДДС, туристическа такса и застраховка.
Правила за безопасна почивка във връзка със създалата се епидемия от COVID-19:

При влизане в хотелa, ще бъде измерена телесната Ви температура, след което ще трябва да дезинфекцирате ръцете си с дезинфектант от специално поставените за целта диспенсъри. Ако при проверка на температурата се установи лице с такава над 37°С, здравните власти ще бъдат сигнализирани, а гостът ще трябва да изчака в помещение, определено от управата за изолатор до моментът на пристигане на медицинските лица. Всички служители на хотела също ще бъдат оборудвани с предпазни средства. На рецепцията в хотела няма да се допускат струпвания, като гостите ще изчакват реда си във фоайето на разстояние едни от други и ще правят своята регистрация един по един. След всяка регистрация, работните повърхности ще бъдат дезинфекцирани. При дезинфекцията в хотелските стаи, основен акцент ще бъдат санитарните възли и всички предмети и повърхности, които са често докосвани – дистанционни, ключове за осветление, дръжки, копчета и др. Във всяка стая ще бъдат поставени дезифектанти , маски , ръкавици – здравето на нашите гости е наш приоритет! Мръсното бельо и хавлии задължително ще бъдат изнасяни в коша за мръсно бельо на камериерските колички, като в никакъв случай гостите не трябва да ги поставят на пода.
Ресторантаи правилата за дезинфекция в него
При влизане на гостите в ресторанта, отново ще бъдат приканвани да дезинфекцират ръцете си на специално поставените за целта на входа на ресторанта диспенсър с дезинфектант. Персоналът ще следи да няма струпвания и гостите ще бъдат настанявани на нужното разстояние едни от други. Всички служители ще бъдат оборудвани с предпазни средства. След всяко хранене търговската зала на ресторанта ще се дезинфекцира - под, плотове на масите, ръкохватки на столовете. Ще се дезинфекцират повърхностите на бюфета и други помощни модули за предлагане на храни и напитки както и работния плот на бара в ресторанта. Дезинфекция в същия порядък ще се прави на всички автомати за напитки като се набляга на бутоните.